Ödmjuk av influensan

Att ha en kropp som är frisk och stark – vilken ynnest det är! Efter att ha tillbringat snart en vecka innanför hemmets fyra väggar har jag hunnit tänka detta många gånger. Influensan gör en ödmjuk så att säga. För närvarande är min kropp nämligen allt annat än frisk och stark. Är rejält medtagen efter flera dygn med värk i muskler och leder, yrsel, frossa, hosta och så denna enorma trötthet (har sovit och sovit och sovit…) Bara att duscha och klä på sig har känts som enorma projekt och att lämna hemmet helt uteslutet. Kan inte komma ihåg att jag någonsin varit såhär däckad av en förkylning/influensa förut? I alla fall inte såhär länge.

Hoppas på att jag genomgått det värsta nu så att jag snart kan få känna mig som mig själv igen. Längtar efter att få göra de mest vardagliga saker, som att städa (fniss, det är nog febern som talar 😉 ).

IMG_20150301_105549

PS. Hoppas ni slipper flunsan, den är helt värdelös.  

7 Comments

  1. Det är klyschigt, men sant: ”har en inte hälsan, spelar inte mycket annat någon roll”. Kanske bra att bli påmind ibland… Men känns ändå väldigt ovärt när en ligger där däckad! 🙁

    Krya snabbt nu, både Johanna och Johanna! Kramar

  2. Pingback: Lästips från sjuksängen | Johanna Arogén

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *