Coming back to life

Tjolahopp! Nu äntligen börjar livet se lite ljusare ut, känner att krafterna så sakteliga är på väg att återkomma. Dagens tips är att aldrig få den här vidriga förkylningen. Usch och fy.

Åkte på ren vilja iväg och jobbade en liten stund idag. Mina kollegor tyckte att jag var knäpp som kom in några timmar på en fredag. Håller med, för nu är jag TRÖTT. Inte frisk ännu och då har en inget på jobbet att göra! (Även om jag visserligen inte haft någon patientkontakt idag.) Det var dock skönt att kunna förbereda lite för nästa vecka, så nu slipper jag åtminstone noja över att inte veta vad som väntar mig på måndag.

Helgen kommer att gå i återhämtningens tecken = se till att vila oss och bara ha det bra så vi blir helt friska <3

IMG_20150227_165006-1024x1024[1]a

3 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *