Fredagslista

Bjuder dagen till ära på en liten Fredagslista 🙂 och som vanligt när jag postar en lista så är den snodd från Liselotte 😉 Trevlig fredag!

Bäst i veckan hittills?
Fick spontan nackmassage av en kollega igår och började nästan gråta av lycka, haha.

_20151002_085335


Sämst i veckan hittills?
Lite för mycket stress i allmänhet och jobbrelaterad stress i synnerhet den här veckan tyvärr… 

DSC_1147
Där har jag ont
I min brutna lilltå, snyft! Ödets ironi att jag sparkade den rakt in i en behandlingsbrits under helgens fotkurs. Känns bra mycket bättre nu som väl är, men det var en rejäl smäll kan jag lova…

_20151001_203239

Det tänker jag mycket på
Tänker mycket på jobbet, mina pågående kurser, att jag stressar för mycket + lite andra personliga grubblerier. Tänker på framtiden. Tänker även en hel del på hur jag på många vis är så oerhört lyckligt lottad. Tänker mycket över huvud taget 😉

admin-ajax[1]

Det klär jag mig i
Myskläder. Tänker med jämna mellanrum att jag ska börja ”klä upp mig” lite oftare, men det går oftast inget vidare 😉 Det bästa vore att hitta de där mjuka och bekväma plaggen som samtidigt är skitsnygga 🙂 Har haft kjol en gång den här veckan i alla fall, bra jobbat av mig och faktiskt hyfsat bekvämt. Meeen, mest blir det mjukisbyxor i stil med de här under 🙂

IMG_20150508_080818

Nästa vecka ser jag fram emot
En liten minisemester med min älskling ser jag fram emot nästa helg! Mycket välbehövligt!

IMG_20150716_193554

Det dricker jag
Te drack jag till frukosten. Nyss druckit förmiddagskaffe och ett glas mjölk. Efter lunch kommer jag nog ta en kopp kaffe till. Förhoppningsvis kommer jag även ihåg att dricka en del vatten under dagen. Ikväll blir det ett glas vin till middagen och sedan kaffe till desserten. Det var dagens planerade vätskeintag det, haha.

_20151001_201100
Idag händer detta
Jobb fram till klockan 16.15 ungefär. Därefter fredagsmys och återhämtning. Hemmamys hela kvällen lång blir det ❤ #dagsförfredagsmys #dagsföråterhämtning

DSC_1531
Och på lördag det här
Hoppas på en tur till Rosendals trädgård då min moster (@ulrikaahlstenkeramik på Instagram) har en keramikutställning där. Utöver det lite plugg till mina pågående kurser och efter det en massa återhämtning och lördagsmys såklart 🙂

_20151001_194529

Söndagen tillbringas så
Bullfest, bullfest hela dan’! Kanelbullens dag och det skall såklart firas 😀 ! Återhämtning och söndagsmys 🙂

_20151001_174234
Och mest av allt önskar jag detta
Att jag och mina älskade får vara friska och lyckliga. Har även en liten extra önskan just nu om att tillvaron snart skall kännas något lugnare och mindre stressig.

DSC_2246

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *