Kanelbulle-recensenten, del 16

Nu var det alldeles för länge sedan som jag recenserade en ny kanelbulle! Därför extra kul att de nya bullarna som jag och min kära mamma avnjöt på Café L’Isola i Liljeholmsgallerian visade sig vara riktiga höjdare! Mycket god kanelsmak, saftiga, generöst med fyllning och dessutom snygga. Mamma tyckte dock att bullen var lite för ”degig”, men det är ju det som jag uppfattar som saftig och som jag gillar 😊 Enda nackdelen var att det var lite för mycket pärlsocker (blir så knastrigt) och att ytan var lite kladdig, men i övrigt toppklass enligt mig 🌟Betyget blir högt, 4,5 av 5 kanelstänger, mums!

_20160424_181241

_20160424_181151

PS. Kan nu avslöja att jag har en alldeles egen liten bulle i ugnen 😄 Halva graviditeten har passerat och vi ser fram emot september då vi skall få träffa denna nya människa. Vi är så glada och hoppas av hela våra hjärtan att allt ska gå bra ❤

_20160424_183751

 

6 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *