5, 4, 3, 2, 1 (blogglista)

Älskar blogglistor som tidsfördriv (både att själv fylla i och att läsa andras) 😝 Den här gör många just nu, gör den du med om du vill och lämna då gärna en kommentar och länk så jag kan gå in och läsa ❤

Fem saker du alltid har i ditt kylskåp?

 1. Naturell yoghurt
 2. Bregott
 3. Hårdost
 4. Ketchup
 5. Gurka

Fyra saker du inte kan vara utan?

 1. Det självklara svaret blir ju alltid: Min man och min familj, även om de inte är ”saker” i ordets rätta bemärkelse
 2. Skulle ha pinsamt svårt att klara mig utan min mobil (använder den ju till allt från att blogga till att beställa mat!!)
 3. Missbrukar även plastpåsar…
 4. …och hushållspapper, haha

Tre saker som du inte kan äta?

Hm. Kan oftast äta det mesta om det bara är bra tillagat, men:

 1. Lutfisk (konsistensen, hu)
 2. Havregrynsgröt (återigen, konsistensen, hu)
 3. Tyvärr får nog semlor stå med här också då jag anar att jag kommer ha jäkligt svårt med det i framtiden. Detta på grund av att jag råkade äta semla just när mitt gravidillamående slog till som värst där i februari 😞 Men vi får se, kanske funkar igen?

Två saker som gör dig glad?

 1. Att jag snart ska få bli mamma ❤
 2. Gratisgrejer, hahahahaha 😉

En sak du gör flera gånger i veckan

 1. Tittar på TV-serier (snarare flera gånger om dagen dock, hehe… 😏)

_20160811_202903

Men jaaaa dumma Netflix jag tittar fortfarande… 😏

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *