Kanelbullens dag ❤️

Som ni nog vet så älskar jag kanelbullar 😁❤️ och idag är det ju självaste kanelbullens dag, hipp hipp hurra! Förra året så publicerades en krönika av mig där jag berättar mer om min kärlek till det kaneldoftande bakverket.

I år hade jag tänkt fira genom att baka egna kanelbullar. Men. Med en fyraveckors bebis (Ester fyller faktiskt en månad just idag!) så var det inte riktigt realistiskt tyvärr… Istället satte jag mig och kollade igenom samtliga av de kanelbullerecensioner som jag gjort här på Återhämtningsbloggen och jag kan lova att det vattnades i munnen 😉 Hittills har jag recenserat 22 kanelbullar och fler lär det bli! Vilken köpe-bulle som blir dagens recensionsobjekt är ännu oklart, men ett utlåtande kommer givetvis att publiceras på bloggen så småningom 😃

En riktigt trevlig kanelbullens dag önskar jag er alla! Se nu att fira denna viktiga dag riktigt ordentligt! 😉

img_0840
Visst blir man sugen på kanelbullar?! 😍

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *