Kanelbulle-recensenten, del 23

Den senaste i raden av kanelbulle-recensioner är Findus frysta kanelbullar. Vanligen bedömer jag ju bullar från olika kaféer, men denna gång blev det alltså lite ”andra bullar” 😀

Findus kanelbullar är små, snygga och smakar gott – men innehåller alldeles för lite fyllning!) Bullarna tjänar på att ätas varma direkt när de tagits ut från ugnen, då känns de riktigt färska och härliga. Efter ett par timmar i en påse blir de ganska tråkiga. Den lilla bake off-bullen från Findus får 3 av 5 kanelstänger. Kanske ett något generöst betyg, men då den är en av få bullar som lämpar sig för ägg- och mjölkallergiker så bjuder jag på ett halvt poäng extra 👍 (Vi hade nämligen besök av en liten kille som inte tål ägg eller mjölkprotein och att han kunde äta samma sak som sina syskon kändes väldtigt bra ❤️)

img_0957
En helt okej bulle som lämpar sig väl för ägg- och mjölkallergiker

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *