Återhämtningskalendern, lucka 22

Bakom lucka 22 i Återhämtningskalendern döljer sig en puff för beröring och närhet i återhämtningssyfte:

Fysisk närhet är viktigt för de allra flesta och får vi för lite beröring så kan det vara en bidragande orsak till att vi mår dåligt. Att ta till vara på tillfällen av fysisk närhet som att krama en kompis, klappa en hund, massera axlarna på sin partner och så vidare kan faktiskt vara sätt att kanske må lite, lite bättre. Personligen kan jag verkligen uppleva skillnad efter en kram från min man eller en gosig stund med min dotter. Närhet med de jag älskar ger mig energi ❤

Bild från: https://pixabay.com

PS. Givetvis är det en förutsättning att både den som ger och den som tar emot beröringen vill det!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *