Att ha njutit är inget brott som behöver sonas!

Gå inte på det. Följ inte med strömmen in i den utbredda hetsen som alltid kommer efter högtider som jul/nyår, påsk mfl. När det börjar pratas om att på olika sätt kompensera för det goda som ätits och druckits under (påsk)helgen: Stäng öronen!

Det är inte ett friskt beteende att banta eller hetsmotionera efter storhelger, men uppmaningar att göra så finns vart man än vänder sig. Att ha ätit lite extra under ett par dagar innebär inte att du måste ”detoxa” eller eller ”träna bort kalorierna”, oavsett vad någon säger.


 

3 Comments

  1. Tips

    Tack för att du (och de andra på Livskick!) skriver så sunt om mat och hälsa! Det är ju helt rätt, man måste inte lyssna på hetsen efter högtiderna, det är helt tillåtet att stänga av öronen för att skydda sig själv. Jag skulle vilja tipsa om en annan sak man kan ta till: humor! Den här videon där de driver med detox är så rolig, och den hjälper en att inse hur knasigt det är med alla dessa dieter och ”hälso”-boostar!

    https://www.youtube.com/watch?v=QGonpkbGIC8

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *