Återhämtning pågår…

Blev till sist sjukskriven för graviditetsrelaterad ländryggsmärta trots att jag bara hade tre veckor kvar innan min havandeskapspenning skulle börja gälla. Blandade känslor inför att detta (dåligt samvete mot kollegor som fått rycka in osv), men mest av allt är det bara en stor lättnad att få lyssna på kroppen: Jobbet var på tok för tungt de sista veckorna.

Så nu är jag hemma. Vilar mycket, lägger mig gärna på soffan en gång i timmen! Umgås även en hel del med min lilla 1,5-åring som ju fortfarande är hemma med den föräldralediga pappan. Mysigt, men stundtals intensivt och jag är innerligt tacksam för att vi är två föräldrar!

Angående bloggen så kommer det troligtvis att bli ganska få inlägg den närmsta tiden. Anledningen till det är bland annat att jag passar på att ta en liten paus för stt bara få vara i ”gravidbubblan”, men också för att jag har lite nya planer för mitt framtida bloggande..! Mer info kommer såklart! ❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *